Produktinfo Ultralet løbejakke i Gores Windstopper Active Shell. Vindog regntæt samt ekstremt åndbar. Reflekspaneler på ærmer og elastikmanchetter ved håndled. Lomme, som jakken kan pakkes ned i.

Ultralet og hårdfør

Gore har lavet en gennemført ultralet og minimalistisk løbejakke. Den tjener sig hurtigt ind og er en strålende løbemakker til det ustadige vejr.

Gore X-Running Light AS | |

Funktion: Jakken er rigtig god, men også meget skrabet for detaljer.

Kvalitet: Gores nye letvægtsmateriale er en sand øjenåbner på alle måder.

God til prisen: Det er dyrt for en løbejakke, men funktionaliteten er tårnhøj.

Konklusion: Den virkelige kvalitet ligger i materialet, som giver rigtig god åndbarhed, men står sikkert imod regn og rusk. Så selvom det er dyrt for en løbejakke, bliver X-Running Light i det vekslende danske vejr hurtigt en uundværlig følgesvend på løbeturen.

Pris: 1.200 kr.

www.gorerunningwear.com

Den superlette løbejakke Gore X-Running Light er lavet specifikt som en overtræksjakke, du hiver uden på løbetrøjen, når vejret pludselig bliver dårligt undervejs – eller når det er blæsende og vådt. Og det gør den fortræffeligt.

Vi har testet jakken i en rum tid, og den blev lynhurtigt et stykke udstyr, som altid enten var på eller var klar som gardering. Godt nok skulede vi fra starten til prismærket på 1.200 kr. Men når vi medregner, at jakken blev en helt fast del af løbeudstyret, har den mere end tjent sig ind.

Prisen blev endnu mere positiv, da jakken har vist sig umådelig holdbar. På trods af et utal af vaske og rigeligt rusk er den stadig så god som ny, og hverken syninger eller materialet viser tegn på slid.

Jakkens pasform er en rigtig afslappet og god oplevelse. Specielt de lange, forbøjede ærmer giver god bevægelighed og frihed, når man løber. Det bliver forstærket af det smidige materiales blødhed. Det tynde materiale er da også jakkens bedste feature, og ud over at være let og blødt giver det præcis det, man ønsker fra en overtræksjakke: Det er regn- og vindtæt, men sikrer samtidig en rigtig god åndbarhed. Selv med en rygsæk på oplevede vi ikke, at kroppen blev for varm og indesluttet.

Samtidig er snittet ikke mere kropsnært, end at det overordnet også vil fungere for de løbere, som har en ‘ikkeatletisk’ kropsbygning. Snittet betyder også, at der er en lille smule luftgennemstrømning, som er med til at gøre jakken dejlig ventileret – uden at det går ud over varmeevne og vindbeskyttelse.

Da jakken kan klemmes ned til appelsinstørrelse, er den nem at hive frem på turen – eller gemme væk i en lomme eller i bukselinningen. Men fokus på vægt og størrelse har dog kostet hætten. Og det vil nogle helt sikkert savne!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: