Produktinfo Løbejakke i strækbar nylon. Materialer i forskellig tykkelse. Gennemgående afskærmet lynlås. Ærmelomme, reflekslogo, elastik ved ærmegab og i livet. Vægt: 118 gram (L).

Ulv i fåreklæder

The North Faces nye løbejakke er stort set overlegen på alle punkter – men dyr.

TNF Better Than Naked Jacket | |

Kvalitet: Alt oser af kvalitet – syninger, limninger, lynlås og mesh.

Pasform: Sidder fantastisk – løst, men uden at slaske.

God til prisen: Rigtig dyr! Men du får også noget nær den ultimative jakke.

Konklusion: Rent funktionelt sætter TNF en helt ny standard for vindafvisende løbejakker. Og sammenholdt med en kompromisløs forarbejdning ender vi ud med at bukke os i støvet for dette pletskud af en dyr, men umanerlig dejlig windbreaker.

Pris: 1.199 kr.

www.thenorthface.com

Umiddelbart er der ikke noget, som afslører, hvor meget kræs der gemmer sig i den nye jakke fra The North Face. Det tog dog ikke mange meters løb, før vi fuldstændig måtte overgive os til denne ultrafunktionelle sag, der frem for alt markerer sig ved det, den ikke gør – nemlig mærkes på kroppen.

Kombinationen af strækbart stof i varierende tykkelse og bløde, limede syninger gør, at jakken hviler umærkeligt på overkroppen. Samtidig udfolder den et væld af funktionelle kvaliteter, fx fornem åndbarhed, suveræn vindafvisning, ingen blafren og en tæt, men blød og elastisk afslutning i ærmer og livet. Uden at sidde stramt om halsen formår jakken desuden at sidde så tæt, at den lukker godt af.

Det eneste lille minus, vi kunne finde, var ærmelommens lynlås, som kan være svær at åbne under løb. En lillebitte skønhedsplet, der nærmest kun understreger, hvor fantastisk jakken er.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: