Produktinfo Tights og løse løbeshorts i ét. Baglomme m. lynlås, meshlommer på indertights. S-XXL.

Lækre 2-i-1-shorts

Set udefra er det et par klassiske løse shorts. Men indvendigt gemmer der sig et par helt stramme og lettere komprimerende tights.

Gore Running X-Running 2.0 shorts | |

Konklusion: Til alle slags løb er de velsiddende shorts en fornøjelse, og de stramme indertights gør, at du kan løbe langt uden at få slidmærker. Masser af gennemtænkte og funktionelle detaljer som fx gelstropper og fine lommeløsninger fuldender pakken.

Pris: 570 kr.

www.gorerunningwear.dk

Set udefra er det et par klassiske løse shorts. Men indvendigt gemmer der sig et par helt stramme og lettere komprimerende tights. Resultatet er en superbehagelig kombi, som er rar at løbe i, og som ikke mindst tilfredsstiller dem, der godt kan lide tightsfornemmelsen, men alligevel gerne vil have mere løse shorts.

Vores gæt er nu, at alle vil være glade for kombien. For ud over super komfort byder de på et væld af fine detaljer, fx 8 små løkker til geler, meshlommer på tightsene og en tilpas stor lomme bagpå til en smartphone. Læg dertil, at materialer og finish er i top, og du har et par løbeshorts i den absolutte elite.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: