© Getty Images.

Test af sæsonens nye løbeshorts

Det er sandsynligvis ikke dem, du har højest på listen over prioriteret løbegrej. Men tag ikke fejl – et par nye løbeshorts kan vække vaskeægte lykke. Vi har testet 19 af sæsonens nye løbeshorts.

22. juni 2015 af Martin Kreutzer

Et par løbeshorts har måske ikke stor praktisk betydning for din løbepræstation, men den symbolske betydning er til gengæld stor.

Årets første dag, hvor vejret er til shorts og bare ben, er en mærkedag for mange løbere. Og noget af det fedeste ved sommeren er jo netop muligheden for at løbe i korte rør. Det store spørgsmål er så, om man skal løbe i klassiske løse løbeshorts eller i de elastiske, kropsnære tights.

Tights er praktiske, men også afslørende for enhver kropsdel eller eventuel delle. De er også varmere at have på, og det kan især genere ved høje temperaturer. Shortsene har for de fleste en mere appellerende æstetik, og det løse stof tillader luften at glide svalende ind over lårene.

Alternativet eller kompromiset til de to er hybridshorts, som kombinerer tights med løst yderstof. Den version vinder mere og mere frem blandt producenterne, og som vores test afslører, evner de bedste modeller faktisk at kombinere det bedste fra begge verdener.

Sæsonens nye løbeshorts

Download pdf'en herunder og se den store test af 19 løbeshorts. Vi har både testet løse shorts og hybridshorts og kårer en testvinder i begge kategorier.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: