Uhyre komfortable løbeshorts

De sidder bragende godt og ser smarte ud, og de mange små detaljer er i top.

Salomon XA series V Short | |

Pasform: Vi kan kun være begejstrede over måden, hvorpå tightsdelen er hængt ind i shortsene. Modsat testens andre hybrider kan yderstoffet følge kroppens bevægelser, uden at de indbyggede tights stritter imod, og resultatet er, at det komfortmæssigt føles som at bære et par shorts hen over lækre, tynde tights.

Brugsoplevelse: Det er primært ud fra et æstetisk synspunkt, at hybriderne giver mening. Men løsningen her kommer også rent funktionelt fornemt i mål. Især er den gode bevægelsesfrihed qua den anderledes kobling mellem yder- og inderbuks særdeles vellykket. Og snittet samt de velplacerede syninger og gode, bløde materialer er uhyre komfortable. Samtidig føles Salomons løsning mindre varm end de andre hybrider.

Konklusion: Blandt hybriderne er V Shorts absolut i top. Materialernes kvalitet er fin, og opbygningen vidner om, at Salomons designere har tænkt grundigt over, hvordan man strikker en hybrid sammen, der rummer færrest mulige kompromiser. Sammen med Nikes model er det de eneste hybrider i testen, som reelt læner sig så tæt op ad rendyrkede løbeshorts, at de kan anbefales til ambitiøst løb og konkurrencer. De sidder bragende godt og ser smarte ud, og de mange små detaljer er i top.

Pris: 450 kr.

www.salomonrunning.com

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: