Uindskrænket bevægelsesfrihed

Er du til halvlange shorts uden indbyggede tights, fås det næppe bedre end Adidas’ bud her.

Adidas AS Salvation Baggy Shorts | |

Pasform: Bukserne sidder ganske enkelt, som de skal, og pasformen blev rost af samtlige testere. Vidden og længden er rigtig gode, men det, der for alvor tager kegler, er det strækbare materiale, der sikrer uindskrænket bevægelsesfrihed. Den smalle elastikkant i livet blev rost for ikke at være særlig varm og dermed forhindre en svedig zone omkring taljen.

Brugsoplevelse: Det er svært at få smilet af ansigtet, for de her shorts er lige i skabet. Pasformen er super, og de anvendte materialer så åndbare, at du selv under rigtig varm sommertræning slipper for den lummerhed, som en del af konkurrenterne lider under. De små detaljer som fx den funktionelle lomme og det simple, velfungerende snøresystem er med til at understøtte oplevelsen af gennemført trivsel.

Konklusion: Testerne bøjede sig i støvet for dette vaskeægte pletskud. Er du til halvlange shorts uden indbyggede tights, fås det næppe bedre end Adidas’ bud her. Alt – lige fra de bløde trusser over materialekvaliteten til pasformen – spiller.

Pris: 450 kr.

www.adidas.com

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: