Produktinfo Løbesok i svedtransporterende materialer. Bl.a. zoneforstærkninger og ventilationsfremmende riller og en tynd overdel.

Forkæler fødderne

Ingen generende syninger, en rigtig god pasform og ikke mindst de små finesser, der fremmer svedafgivelsen, gør sokkerne til et fremragende køb.

Craft Pro Cool Run Sock | |

Konklusion: En sok er ikke bare en sok. Det understreger testen af Crafts seneste skud på stammen. Ingen generende syninger, en rigtig god pasform og ikke mindst de små finesser, der fremmer svedafgivelsen, gør sokkerne til et fremragende køb.

Pris: 120 kr.

www.craft.se

Craft har længe haft løbesokker i deres sortiment, men nu har en ny serie højt specialiserede sokker (der findes også modeller til fx cykling) løftet sokkerne til et nyt niveau. Pasformen er langt bedre, end hvad vi tidligere har oplevet fra svenskernes side. De optimalt placerede trykpunkter opfylder reelt den tiltænkte funktion ved at mindske netop tryk og slitage mod huden. Men den detalje, som vi synes allerbedst om, er ventilationspanelerne og den ultratynde overdel i den testede løbesok til varmere vejr. Varmeafgivelsen er tæt på optimal – og sokkerne holder fint fødderne svale.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: