Produktinfo Løbesokker med 3D-dot-system. Antibakteriel behandling. Fås i flere farver og størrelser samt i cykeludgave.

Overlegen løbesok

Funky, funktionelle knopper og effektiv kompression gør denne Racing Sock til en vinder.

11. januar 2013

## Compressport Racing Sock | |

Funktion: De sidder godt, flytter sveden og har flere interessante detaljer.

Kvalitet: Forarbejdningen er bundsolid, og materialerne er af høj kvalitet.

God til prisen: 120 kroner er en fair pris for de gennemtænkte løbesokker.

Konklusion: Sokkerne er rigtig gode. Frem for alt tilfører de markante knopper en ekstra dimension, der løfter løbesokkerne op over markedets normale standard. Prisen må siges at være retfærdiggjort af de mange snedige detaljer og den gode forarbejdning.

Pris: 120 kr.

www.compressport.com

Compressport Racing Sock

Det er mere end ren og skær æstetik, der ligger bag de lidt aparte grønne prikker, der præger denne løbesok. Man mærker nemlig tydeligt, at knopperne prikker lidt mod foden. Ubehageligt er det ikke, men om der er tale om lindrende akupressur, som producenten lover, tør vi ikke vurdere. Til gengæld får knopperne sokken til at stå godt fast i løbeskoen, så foden ikke bevæger sig frem og tilbage.

Samtidig virker det til, at der er lidt bedre luftcirkulation omkring fødderne, fordi luften kan smyge sig ned mellem knoppernes forhøjninger. I samspil med sokkernes svedtransporterende stof holder det fødderne dejlig tørre, selv når intensiteten skrues i vejret. Omkring akillessenen har knopperne den ekstra funktion, at de mindsker skoens tryk mod senen.

Derudover sidder sokkerne eventyrlig godt til foden – godt hjulpet på vej af det anvendte kompressionsstof.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: