Produkt info: Tracksters i lettere elastisk softshell-materiale. Snøre og elastik i bukselinningen. Lille nøglelomme i lænden. Reflekser og lynlåse ved anklerne.

Bukser med løst og rart snit

Tights eller joggingbukser? Med Haglöfs’ løbebukser slipper du for at skulle vælge.

Haglöfs Intense Pants | |

Kvalitet: Materialekvalitet og forarbejdning er lige i øjet.

Pasform: Bukserne sidder godt og giver fin bevægelsesfrihed.

God til prisen: Afgjort! Matcher prismæssigt et par gode kvalitetstight.

Konklusion: Vil du helst undgå at løbe i almindelige tights, eller er du blot ude efter et par nye løbebukser, vil vi pege på modellen her som et af efterårets mest interessante bud. Pasformen og kvaliteten er tiptop og bør tilfredsstille selv den mest kræsne løber.

Pris: 600 kr.

www.haglofs.se

Synes du bare, slimline-tights er ufede, er der alternativer: Svenske Haglöfs’ bud på en såkaldt trackster, en hybrid mellem stramme tights og løse joggingbukser, giver dig det bedste fra begge verdener. Og Intense Pants gør det overbevisende.

Mest begejstrede var vi for det semitætte, faconskårne snit og de anvendte softshellmaterialer, der gav os såvel maksimal bevægelsesfrihed som suveræn åndbarhed.

Det glatte stof viste sig desuden yderst funktionelt på de smalle skovstier, hvor krat og buske havde svært ved at hænge fast i bukserne.

Ankellynlåsene, der sidder i en solid stoffold, ville vi gerne undvære. For bukserne kan pga. stoffets elasticitet ubesværet trækkes på uden at lyne op. Og ved løb i vådt græs gør lynlåskonstruktionen, at bukserne slasker en del om underbenet.

Er de ikke pladdervåde, er bukserne dog en velsignelse at løbe i på denne årstid. Med lange underbukser under er de tilmed helt vinterklar.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: