Få vinterens lækreste løbetights

Hold varmen og nyd dine løbeture hele vinteren for kun 99,50 kr. Lige nu har vi nemlig tilbud på et par lækre vintertights, så du kan nyde din træning uden at fryse.

14. december 2018 af Aktiv Træning

Nu er det slut med at fryse på løbeturen. For kun 99,50 kr. kan du lige nu få et par lækre løbetights, som er designet til at følge kroppen og holde kulden ude. Når du fryser, bruger kroppen nemlig energi på at varme dig op, og den energi vil du selvfølgelig hellere bruge på at løbe og nyde din tur.

De sorte løbetights er ekstra tykke og er designet til at holde den kolde vind ude. Og så er de dejligt elastiske og sidder tæt, så de følger kroppens bevægelser uanset om du varmer op, løber eller strækker ud.

Der er reflekser ned langs siden og rundt om benene, så du bliver set på de mørke aftener. Derudover har de en ekstra høj talje og en elastiksnor i livet, som du kan justere, så de ikke glider ned, mens du løber. 

Du kan vælge mellem en herre- eller en damemodel. Herremodellen har en indvendig lomme foran, mens damemodellen har en lomme på lænden, og begge modeller egner sig glimrende til at opbevare ting som nøgler eller kreditkort på løbeturen.

Lige nu kan du få de lækre tights sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Så er det ikke noget problem at nyde træningen og komme godt i gang med 2019.

Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: