Produktinfo Vintertights med Gore Windstopper-membran. Lille nøglelomme bagpå. Reflekser på siderne og i fronten. S-XXL.

Perfekte vintertights

Kan holde dig i gang hele vinteren.

Gore Challenger WS Tights | |

Konklusion: Mangler du et par tights, der kan holde dig i gang hele vinteren, så er Gore Challenger Windstopper Tights det perfekte valg. De er skabt til løb, men er også perfekte, hvis vinteren byder på en langrendsskiferie (eller vi får sne herhjemme igen).

Pris: 900 kr.

www.gorerunningwear.com

Du kommer ikke til at fryse i de her tights – heller ikke hvis vi på ny får en seriøs snevinter. For tightsene er forsynet med et effektivt dobbelt lag stof med Windstopper på de mest udsatte steder på forsiden af benene. Det gør tightsene gode til vinterløbeturen, da de effektivt skærmer for vinden.

På tightsenes bagside og i siderne er der syet kiler ind med et tyndere og meget elastisk stof i et enkelt lag. Det sikrer bevægelsesfriheden, og at man kan komme af med varmen fra benene. Vi testede tightsene gennem hele sidste vinter og brugte dem både til løb og cykel og kørte sågar et 90-km langrendsløb i dem (Vasaløbet i Sverige), og fra alle testere lød der kun ubetinget ros – helt uden anker af nogen art.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: