Stor test af markedets bedste løbetights 2013

Efterårets regn, rusk og kulde kalder på nogle funktionelle løbetights, som holder kroppen tør og varm. Læs med og se de fortjente vindere.

27. september 2013 af Martin Kreutzer

Markedet for lange

løbetights

er stort og mangfoldigt og byder på en masse interessante modeller for alle type løbere – til al slags træning i det ruskende efterårsvejr.

Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilke løbetights du vælger. Nogle løbetights egner sig bedst til de lange rolige ture, mens andre er bedre til høj intensiv træning.

Vi har samlet alle anmeldelserne i vores stortest.

Log ind her og læs hele testen af lange løbetights.

Sådan har vi testet

Samlet vurdering: Hver af tightsenes samlede karakter er en helhedsvurdering, som fokuserer på komfort, evnen til at holde på varmen, svedtransport, pasform og oplevelse under løbetræningen ved skiftende intensitet.

De mange tights er blevet testet i alt fra nordsvenske snemasser til dansk blæst og regn. På den måde har vi haft muligheden for at afdække styrker og svagheder i al slags vejr. Også intensiteten har vi skruet op og ned for under testforløbet, da kroppens varmeafgivelse i høj grad afhænger af tempoet. På den måde kan vi differentiere tightsene fra hinanden og rangere dem efter, hvilke der er bedst til henholdsvis de lange ture og den intensive træning. Selve testfeltet har vi delt op i to grupper: en med tights uden vindtæthed, som er oplagte til intensiv træning og moderate temperaturer, og en med tights med windstopper, som holder på varmen og generelt egner sig bedre til langturene. Alle modeller er testet af garvede løbere under varierende vejrforhold og er vurderet ud fra, hvordan de gør sig i meget skiftende efterårsvejr.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: