Vintertætte tights Beskyttelse af en eller anden slags på lårets forside og i lyskeområdet er vigtigt, når iskolde vinde blæser og får temperaturen til at føles koldere, end termometeret viser.

Testernes favorit

Top-pasform og overlegen løbefornemmelse.

Newline Iconic Protect Tights | |

Pasform: “De sidder bare perfekt,” lød meldingen fra en af testerne, da han røg i tightsene. Og på trods af at materialemikset er ret kraftigt, føles det alligevel så smidigt, at bevægelsesfriheden er i absolut topklasse. Den børstede inderside er imponerende blød og varmende.

Løbeoplevelse: De her vintertights føles både lette og fleksible, ligegyldigt hvor hurtigt man løber, og hvor vilde bevægelserne er. Samtidig beskytter de uhyre effektivt mod både blæst og minusgrader. På de mest sveddryppende ture i temperaturer nær 0 grader er de dog lidt varme og svedige. Men testerne er helt enige om, at det her er den absolut bedste vintermodel.

Konklusion: Testernes favorit i kategorien her. Top-pasform og overlegen løbefornemmelse. Til vinterens langture i sne, mørke, kulde og blæst er de varme og meget synlige tights det perfekte bud. De elastiske benafslutninger scorer også masser af ros og sikrer, at man ikke fryser om underbenene og anklerne.

Pris: 550 kr.

www.newline.dk

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: