Fakta: Tynde løbetights med lændelomme og refleksdetaljer.

Tynde lette tights

På kølige forårsdage eller rolige løbeture, hvor du har brug for at holde benene varme, er Salomon Endurance Tight et suverænt valg.

## Salomon Endurance Tight | |

Plus: Meget tynde og lette materialer.

Minus: Pris.

Konklusion: På kølige forårsdage eller rolige løbeture, hvor du har brug for at holde benene varme, er Salomons tights suveræne. God pasform, lav vægt, smidige materialer og gode detaljer. Eneste øv er prisen.

Pris: 599 kr.

www.salomon.com

Tights opfattes tit som vinterbeklædning, men et par tynde, lette tights er suveræne i foråret og på kølige sommerdage. De beskytter knæene og underbenene mod kulden og giver lidt hold til musklerne. Endurance fra Salomon er en klassiker blandt de tynde tights, og denne opdaterede version er kun blevet bedre.

De tynde og lette materialer sidder suverænt og yder en mild kompression i baglår og lænd. En bred elastik i livet fordeler rart trykket mod maven, og åben mesh i knæhaserne giver sammen med det smidige stof en rigtig god bevægelsesfrihed.

Tightsene er meget tynde, og de er klart bedst i temperaturer fra 5 til 15 grader. Lændelommen er ret rummelig og sluger endda en stor moderne smartphone.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: