Produktinfo Løbeknickers med lynlåslomme og netlomme til 1-2 geler. Meshindsats i lænd og haser.

Velsiddende og ventilerede

Craft Performance Hybrid er et par gennemførte knickers, der virkelig understøtter ens performance under træning og konkurrence.

## Craft Performance Hybrid 3/4 | |

Konklusion: Craft Performance Hybrid er et par gennemførte knickers, der virkelig understøtter ens performance under træning og konkurrence – og ydermere matcher årstiden strålende. De vil afgjort tiltale den kræsne løber. Kun små detaljer forhindrer os i at kvittere med fuldt hus.

Pris: 450 kr.

www.craft.se

Craft Performance Hybrid

Det er en fornøjelse at løbe i de ¾-lange knickers, der effektivt beskytter knæene mod afkøling, samtidig med at læggene får lov til at ånde frit. For at sætte ekstra skub i åndbarheden har Craft placeret meshindsatser i lænden og knæhaserne. Smart tænkt og velfungerende, især under konkurrencer og tempofyldt træning, hvor varmeafgivelsen er vigtigere end de isolerende egenskaber.

Knowhow er der også lagt i lommerne, der består af en mobilslugende lynlåslomme ved højre hofte og en lille elastisk netlomme ved venstre hofte. Lynlåslommen kunne bruge lidt svedafvisende stof, da der typisk bliver ret fugtigt ved hoften.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: