Magneter Sættet består af otte små magneter. De fire skal sidde indvendigt, de andre fire udvendigt på trøjen.

Kan jeg slippe for huller i løbetrøjen?

Skal jeg virkelig gennemhulle min dyre løbejakkes Gore-Tex-membran med sikkerhedsnåle? Eller kan startnummeret sættes fast på en smartere måde?

Vi forstår godt, at du ikke har lyst til at perforere den åndbare og vandtætte membran, som du har betalt i dyre domme for. Heldigvis findes der et par gode løsninger på problemet, så skrøbelige mikrofibre eller vandtætte membraner ikke tager skade.

Du kan spænde et såkaldt nummerbælte – et racebelt, som det hedder på engelsk – om livet. Startnummeret monteres som regel ved, at du presser plasticstroppen ind gennem startnummerets hjørner. Bæltets ‘modhager’ sørger for, at startnummeret ikke blæser væk, uanset hvor hurtigt du løber.

Nummerbæltet skal rundt om hoften, og du skal kunne leve med, at startnummeret er lidt levende, for det sidder kun fast i de to øverste hjørner.

Vil du have startnummeret fikseret i alle fire hjørner, kan du prøve sportsmagneter. Det er lettest at sætte dem på, før du trækker trøjen over hovedet, for magneterne er ret kraftige. Placér hver magnet et par centimeter inde på startnummeret. Så kan selv den skrappeste vind ikke rokke ved nummeret.

Magneterne vejer blot 16 gram, og da vi selv testede dem, oplevede vi ikke, at de tyngede trøjen ned eller gned generende mod huden.

Bælte-løsning. I et nummerbælte kan du også have geler ved hånden, hvis du skal løbe langt.


Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: