Produktinfo: Teknisk løbetrøje i svedtransporterende materialer. Kompressionsindsatser. Lynlås og reflekser. Str. S-XXL.

Kropsnær oplevelse

Trøjen fra Salomon er ikke bare en trøje. Den er pakket med funktionelle teknologier.

## Salomon Exo Motion LS Zip Tee | |

Funktion: Svedtransport, varme og ventilation er fremragende.

Kvalitet: Herlig bløde materialer og en rigtig god forarbejdning.

God til prisen: Prisen er høj, men retfærdiggøres af kvalitet og funktion.

Konklusion: Trøjens bløde, lodne stof, en fornem svedtransport og gode ventilationsmuligheder er store plusser – og samtidig sidder vi tilbage med en fornemmelse af, at trøjen ville være endnu bedre uden den indlagte muskelstøtte.

Pris: 700 kr.

www.salomon.com

Det er ikke en trøje til de generte. Den ultra kropsnære facon afslører hver eneste lille delle, og designet kan heller ikke ligefrem kaldes diskret. Det er dog ikke kun udseendet, der er meget langt fra den klassiske bomuldstrøje.

Salomon har smidt et hav af teknologier ind i Exo Motion-trøjen her. Mest bemærkelsesværdige er de indlagte paneler, der er tænkt til at støtte musklerne, når du løber. I teorien skulle det holde dig mere frisk, især på de rigtig lange løbeture.

I praksis kunne vi dog ikke mærke nogen effekt. Tværtimod oplevede vi, at kompressionsdelen hen over den øvre del af ryggen fik den uafskærmede lynlås ubehageligt ind mod bryst og strube.

Når det er sagt, fungerer de øvrige teknologier fremragende. Svedtransporten er virkelig god, takket være forskellige materialetykkelser og materialekvaliteter, og stoffet er utrolig blødt mod huden. Ydermere er trøjen meget lang i livet og holder dermed den sårbare lænd varm.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: