Fakta: Løbetrøje med hætte. Lille brystlomme + iPod-lomme.

Lækker trøje, dum hætte

Salomon Elevate Mid byder på mange velfungerende detaljer. Hætten er desværre ikke en af dem.

## Salomon Elevate Mid | |

Plus: Fremragende materialer. God åndbarhed.

Minus: Hætte og høj pris.

Konklusion: Hætten er ikke optimal. Men det er også eneste minus ved trøjen, som er fremragende at træne i, når vejrforholdene er kølige og tørre og vinden ikke for kraftig.

Pris: 1.000 kr.

www.salomon.com

Trøjen her er perfekt på kølige dage, hvor vinden holder sig i ro. Det bløde stof er lunt og forsynet med fremragende åndbarhed. Rammer du lidt modvind, trænger kulden dog hurtigt igennem stoffet, så her er den bedst som mellemlag på kolde vinterdage.

Trøjens indbyggede hætte ser godt ud, men hætten følger ikke hovedets bevægelser særlig godt, og samtidig rasler den meget.

Elevate Mid byder på mange velfungerende detaljer. Den har fx velfungerende tommelløkker, som trækker ærmerne ned over hænderne, en særdeles god brystlomme samt en lille flap, der gør, at trøjen kan lynes ned i brystet, uden at stoffet slasker mod brystet.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: