Produktinfo Softshelltrøje/anorak med Windstopper-membran i front, ryg og arme. Kraven har indsyet hue og kort lynlås. Str. S-XL.

Løbetrøje med indbygget hue

Gennemført, meget komfortabel og velsiddende softshell.

Puma Gore N2S WS Tee | |

Konklusion: Gennemført, meget komfortabel og velsiddende softshell, der med rigtig fin ventilation og åndbarhed klarer sveddrivende, højintens træning under kolde forhold. Vindafvisningen er i top, og små, fikse detaljer løfter også lækkerhedsværdien.

Pris: 1.200 kr.

www.puma.com

Pumas Next2Skin-løbesoftshell har fået et facelift på nogle områder, og det løfter en i forvejen fin funktionalitet. Pasformen er ikke supertæt, og det giver plads til et fornuftigt midlayer i disse råkolde måneder. Samtidig er materialet fornemt afstemt, så det hverken opleves for tykt eller for tyndt.

Sammen med et strategisk miks af vindbeskyttelse og ekstra åndbare zoner går varmeevne, ventilation og åndbarhed derfor op i en højere i enhed – også på rigtig kolde dage. Helt nyt er en tynd indsyet hue i kraven. Det er nok meget en gimmick, men faktisk spillede vi med succes det kort i en vejrpresset situation. Et minus: Vi savner en lille lomme i trøjen.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: