Fakta: Trøje med vindstopperfront og indbyggede luffer. Lændelomme og mange reflekser.

Vindtæt trøje

God pasform og et hav af funktionelle detaljer gør Crafts trøje til en vinterfavorit.

## Craft Elite Run Wind Jersey | |

Plus: Masser af velfungerende detaljer. Rigtig god vindstoppermembran.

Minus: Halsen er lidt lav og åben og kalder på en halsedise.

Pris: 849 kr.

Konklusion: En fremragende løbetrøje med masser af detaljer. Det er dog den bløde, smidige og ret åndbare vindstoppermembran i fronten, der stjæler opmærksomheden og gør trøjen til en favorit blandt testerne.

www.craft.se

Det virker til, at Crafts ‘ingeniører’ har fået mere eller mindre frit spil med Wind Jersey. Trøjen bugner af tekniske detaljer og opfindsomme tiltag som fx den skrå lynlås, magneten i kraven og ikke mindst de indbyggede luffer. Der er dog mening med galskaben, og samtlige detaljer spiller fornemt sammen og bidrager til trøjens meget høje funktionalitet.

Især endte vi med at sætte stor pris på de indbyggede luffer, der på halvkølige dage holder hænderne varme i starten af løbeturen og nemt skubbes op i ærmet, når man har fået varmen.

De mange fine detaljer suppleres af en overlegen pasform, der får trøjen til at sidde tæt uden at stramme. Vindstoppermembranen i hele fronten er meget fleksibel og ganske effektiv, men samtidig ret åndbar. Det er godt gået. Det tynde, smidige stof på ryggen, i siderne og i ærmerne lader raskt sveden fordampe.

Trøjen kan bruges til rigtig meget. Den er fin som yderlag på kølige dage og fungerer fornemt som mellemlag under en skaljakke, hvis det er rigtig koldt.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: