Fakta: Dunvest til løb. God lændelomme og masser af reflekser. Vægt: 198 g (str. M). Kan maskinvaskes.

Flashy dunvest

Nike Aeroloft Flash byder på masser af komfort og trafiksikkerhed. Men prisen – puha ...

## Nike Aeroloft Flash | |

Plus: God isolering, godt forarbejdet, meget alsidig.

Minus: Pris. Lidt åben under ærmerne.

Pris: 1.650 kr.

Konklusion: Nikes dunvest er superkomfortabel på kolde dage, både uden på en skiundertrøje og under en skal. Detaljerne er mange og lækre, og reflekserne er ekstremt effektive. Men prisen. Uha, uha. Den skræmmer nok mange væk.

www.nike.com

Det vakte forundring, da Nike for et par år siden lancerede en dunvest til løb. Den måtte være for varm, for tung og for klodset. Det var den nu ikke, og det er den nyeste version af vesten heller ikke.

For det første gør Nike brug af gåsedun af en høj kvalitet. Det betyder meget lav vægt og en meget høj isoleringsevne. For det andet er dunene lagt i små kanaler adskilt af laserskårne ventilationshuller. Det koster vindtæthed, men gavner vægten og giver sammen med fleksible meshzoner over skuldrene og under armene en suveræn bevægelsesfrihed.

Vesten er oplagt til kolde, klare dage, men gør det også o.k. i regn, da dunene er behandlet, så de tåler at blive våde. Vindtæt er den dog ikke.

Modellen her har fået tilføjet et flash i enden på modelnavnet. Det henviser til det net af refleks, der ligger over hele vesten. Det er diskret i dagslys, men ekstremt effektivt i mørket.

Alle detaljer ved vesten er gennemførte, men prisen er også ekstremt hamper og kun for de allermest kræsne.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: