Læs også

Flashy dunvest

Hold kulden ude med en ægte testvinder

Vores testredaktør var imponeret og kvitterede med 5 stjerner. Du kan også få den lækre træningsvest til en rigtig god pris.

19. september 2016 af Thomas Lykke Olesen

**[Læs mere om vesten og det gode tilbud HER!

Udendørs træning er en fantastisk ting, og med den rette påklædning kan du gøre træningen til en fornøjelse hver eneste gang – uanset vejr og årstid.

For at geare dig optimalt til overgangssæsonen kan du få en fjerlet træningsvest fra Craft sammen med Aktiv Træning.

En træningsvest som gav vores testredaktør julelys i øjnene, da han havde fingrene i den.

”Vi er helt vilde med den tynde, lette vest der sidder tæt til kroppen og egner sig lige så godt til løb som til cykling.” Lasse Lyhne, Testredaktør, Aktiv Træning.

Fordele ved en træningsvest

En træningsvest er rigtig god, når du træner i forårs- og efterårsmånederne, hvor det kan være for varmt at have en jakke på, men for koldt til en t-shirt eller løbetrøje.

Vesten kan du tage på uden over din t-shirt eller svedtrøje, så du er sikker på, at du ikke bliver afkølet samtidig med at den giver dig god bevægelighed og åndbarhed.

Få testvinderen med et super godt tilbud

Lige nu kan du få vores testredaktørs yndlingsvest sammen med Aktiv Træning. Vesten har en rigtig god pasform og er lavet i et åndbart og svedtransporterende materiale.

Den er desuden vindafvisende, og bagpå er der et meshpanel for maksimal ventilation. Den har desuden flere reflekser, så du altid er synlig, når du er ude at træne. Vesten har i sig selv en værdi af 500 kr., men lige nu kan du få den sammen med 3 nr. af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. + 49,50 i porto og eksp. I alt 149,00 kr. Læs mere om vesten og se tilbuddet HER.**

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: