Hvad? Isolerende løbevest med fyld af dun og syntetiske fibre. Ryglomme og reflekser. Str. S-XL.

Materiale-leg i nytænkt løbevest

Vamsede varmezoner og en høj pris skiller sig ud i Nikes nytænkte løbevest.

## Nike Aeroloft 800 | |

Plus: Lun, lækker og velsiddende. God ventilation trods de fine isoleringsevner.

Minus: Smådetaljer og forarbejdningen, især i forhold til prisen.

Pris: 1.500 kr.

Konklusion: Et interessant og anderledes produkt, der isolerer godt og samtidig er ganske åndbart. Perfekt til tørre løbeture i koldt vejr. Døjer med et par irriterende småfejl – og en vel høj pris.

www.nike.com

Aeroloft 800 kalder Nike sin nye løbevest, der markerer sig ganske nytænkt med zoner med vamset dun-/fiberisolering. Er sølvfarven lidt for sci-fi til dig, fås vesten også i sort, gul, grøn og orange.

Vesten fungerer optimalt til løbeture ved temperaturer omkring nul grader, hvor dunmaterialet varmer mærkbart og beskytter fint mod vinden. Samtidig er ventilationen udmærket takket være små ventilationsåbninger mellem hver dunkanal.

Vesten slutter tæt om skuldrene og ved ærmeåbningerne, og generelt er snittet fint kropsnært og løbeskarpt. Det er rart og gør, at vesten ikke flagrer på farten. Kraven er dog lidt kort, og vi savner en lille ‘fold’ til lynlåsen, der nemt irriterer halsen.

Materialet er overraskende slidstærkt i forhold til den lave vægt. Vesten har reflekser på ryggen og logorefleks på fronten. Ellers byder vesten af detaljer blot på en lille lændelomme. Alt i alt et klart positivt bekendtskab, men med en vel høj pris.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvad vil du gerne opnå med din træning i løbet af det næste år?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: