Produktinfo: Løbevest i tyndt og meget elastisk softshellmateriale. Lille lynlåslomme. Str. S-XXL.

Super blød vindvest

Når det er for koldt til at løbe i en trøje alene, men samtidig lige lunt nok til en fuld jakke, er Yeti Slide Moveskin vesten et oplagt valg.

## Yeti Slide Moveskin Vest | |

Konklusion: En uhyre duelig ‘overtøjsløsning’ til rigtig mange af årets løbeture. Dejlig bevægelsesfrihed, vindbeskyttelse, hvor man har brug for det – og det super bløde, strækbare Moveskinmateriale er luksusudgaven af tynd softshellkomfort.

Pris: 689 kr.

www.yetiworld.com

Når det er for koldt til at løbe i en trøje alene, men samtidig lige lunt nok til en fuld jakke, er vesten et oplagt valg. Og Yetis utrolig bløde og meget komfortable softshell-udgave her af den klassiske løbevest er en lækker, funktionel sag, som man kun bliver mere og mere glad for.

Fronten har en fornem vindafvisning, og det er jo præcis her, at blæst bliver et kølende problem. Ryggen er derimod i et lidt tyndere og rart åndbart materiale.

Kraven er tilpas høj og med en fin lille afdækning til lynlåsen, så den ikke kradser. Og ærmegabene med elastikkant slutter pænt tæt til uden at trykke eller genere det mindste.

Så alt i alt en rigtig vellykket allrounder.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: