Par løber, Salomon løbejakke

4 x gear til den kolde tid

Er du klar til at løbe vinteren i møde? Ellers har vi fundet fire forslag til lækkert gear, som gør din tur til en fornøjelse - uanset vejret

23. oktober 2017 af Redaktionen
Castelli espresso 4 jacket
Luksus til kolde ture

Vi elsker de nytænkte man­­chet­­ter ved hånd­­led­­det, der fjer­­ner den klassiske ‘ær­­mer over eller under hand­­sker­­ne’-pro­ble­ma­tik.

Castelli espresso 4 jacket

Pris: 1.949 kr. 

Info: bcw.dk

Hvad: Windstopperfleece med 4-vejsstræk og cykelorienteret snit, 360-gradersreflekser.

Lad os bare slå fast, at Castellis Rosso Corsa-toplinje ikke er for dem, der prioriterer pris frem for funktion. Og toplinjens skarpe fleecejakke her til vintersæson­en er ingen undtagelse. Men vil man slippe de små 2.000 kr., så forkæles man altså også på alle måder. Snittet er kropsnært (selv­om Castelli kalder det semiraceorienteret), men stadig med en fornem bevægelighed, bl.a. takket være de i skuldrene fikst indlagte kiler med elastisk materiale, der eliminerer enhver ‘strammen’, når man sidder nede i kørestillingen. Materialemikset med bl.a. opkradset, lun fleece, indvendige meshzoner og suveræne nytænk­te håndledsmanchetter, der spiller perfekt sammen med en høj vinterhandske, er blot nogle af de mange fine detaljer. En lille ekstra indvendig stoffold i nakken, der således sikres mod træk, er direkte vanedannende dejlig på kolde dage. Lynlåskanaler i siderne sikrer ekstra ventilationsmuligheder.

Konklusion: Den bedste og mest detaljespækkede vinterfleece til seriøse cykelsjæle, vi har haft fornøjelsen af at køre i. Fit og komfort og ganske enkelt uovertruffen – og den er rigtig lun ...

Newline Imotion PR poncho
Hybrid til kølige løbeture

En snor i taljen giver mulighed for at stramme lidt ind i den ellers løse og rummelige pasform.

Newline Imotion PR poncho

Pris: 600 kr. 

Info: newline.dk

Hvad: Vindtæt og vandafvisende løbeponcho med kort lynlås i halsen. Lille sidelomme.

Ponchosnittet er et overraskende valg til en løbewindbreaker. Den har særdeles korte ærmer, der kun akkurat dækker skuldrene, med elastikbånd i åbningerne – altså nærmest en vest – men er samtidig løst­siddende som en jakke. Selvom den umiddelbart virker lidt stor og flagrende, oplever vi ingen støj fra hverken fartvindsblafren eller stoffets friktion. Ponchoen er ekstremt let, og kun den lidt for store lynlås i halsen trækker ned.

Den vindtætte front fungerer helt optimalt, og vindbeskyttelsen virker faktisk varmende på en kølig efterårsdag. Mesh i ryggen giver god ventilation, så indeklimaet i ponchoen er lunt og behageligt.

Konklusion: Vellykket hybrid mellem en vest og en jakke. Skærmer godt for vind og vand uden at give køb på åndbarhed. Let og næsten umærkelig, omend lynlåsen tynger. 

Gore windstopper arm warmers

Gore windstopper arm warmers 

Pris: 349 kr. 

Info: goreapparel.com

Hvad: Arm warmers i tyndt windstoppermateriale. Reflekslogo.

Gores tynde arm warmers i windstoppermateriale er en god løsning på kølige, blæsende dage. De klarer også en regnbyge tilfredsstillende. De er anatomisk skåret, så selvom der ikke er stræk i stoffet, sidder de godt uden at folde. Materialerne er behagelige mod huden. Der er fravalgt en silikonekant i afslutningerne, og det betyder, at de glider ned, hvis ikke din trøje sidder til og dermed holder dem på plads. Det virker sært, at et produkt, der ellers er så gennemført, lider af denne – i vores øjne – mangel.

Konklusion: En tynd arm warmer til efteråret. Windstoppermaterialet beskytter mod vind og selv ganske kraftige regnbyger. Sidder godt, men hvor er silikonekanten?

Salomon løbejakke til dame og herre
Let og alsidig løbejakke, der beskytter dig mod naturens elementer.

Salomon løbejakke til dame og herre

Salomon Agile jakken er en let og alsidig løbejakke, der beskytter dig mod naturens elementer. Jakken er både vindtæt og vandafvisende. De strækbare paneler under ærmerne sikrer en dejlig ventilation og mulighed for bedre bevægelse, da jakken følger kroppens naturlige bevægelser. Jakken er udstyret med flere reflekser, så du bliver set i mørket. En super lækker løbejakke i god kvalitet!

Specifikationer:
– Vægt: 180 g
– Pasform: Regular fit
– Teknologi(er): AdvancedSkin Shield, DWR
– Materiale: 100 % polyester
– Vandtæt/vandafvisende: Vandafvisende
– Vindtæt/vindafvisende: Vindtæt
– Åndbar: Ja

Øvrige egenskaber:
– Lomme(r): 2 lommer med lynlås
– Refleksdetaljer
– Ventiler til ventilation
– Faconsyede ærmer

Få 6 nr. af Aktiv Træning + Salomon jakke for kun 199,50 kr. Spar 938 kr.!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: