Genialt væskebælte

Salomon kommer helt i mål med nyudviklet multijusterbart væskebælte.

## Salomon Whisper Belt | |

Pasform: Whisper Belt sidder upåklageligt fast om livet – og gennemført behageligt.

Kvalitet: Forarbejdningen er fin. Kun flasken kunne der kæles lidt ekstra for.

God til prisen: Du får helt enkelt enormt meget for pengene.

Konklusion: Vi er svært begejstrede for Salomons Whisper Belt, der ikke synes af meget, men begejstrer i brug. Medvirkende årsag til topkarakteren er, at den høje grad af funktionalitet leveres til en yderst skarp pris.

Pris: 250 kr.

www.salomonsports.com

Salomon Whisper Belt

Væskebæltet her fra Salomons løbelinje er et vaskeægte pletskud. Det er nemlig længe siden, at vi har testet et bælte, der sidder så godt om livet – helt uden at genere.

Bedriften skal ses i lyset af, at det er en enkelt halvlitersflaske, der sidder i bæltet. Den opskrift plejer at resultere i et væskebælte, der hopper, danser og trykker mod maven. Ingen af delene sker dog her, for det simple, men geniale, lukkesystem samt bæltets indbyggede elasticitet gør, at hverken trailløb eller intervaller formår at ryste bæltet væk fra sin plads ved lænden.

Hertil kommer, at løsningen med en enkelt flaske er super, når det kommer til påfyldning og rengøring sammenlignet med små flasker. Der er også store plusser for den nemme håndtering. Den skrå placering og tragtformen i toppen af flaskeholderen gør det nemt at få fat i flasken.

Det tog kun få forsøg, før flaskehåndteringen på farten forløb 100 procent intuitivt – dog med begge hænder taget i brug. Det er især påkrævet, når den trekantede flaske skal tilbage på plads.

Velcro-luk! Det elastiske mavebælte kan tilpasses de fleste mavestørrelser.

Skrå flaske! Den skråt placerede flaske sidder helt uden at hoppe og er uhyre nem at få op og ned.

PRODUKTINFO:

Væskebælte med 500-ml-flaske. Stor netlomme med lynlås, lille nøglelomme samt trinløst, justerbart mavebælte.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: