Lækkert løbelir

Foråret kalder, og det samme gør løbeskoene. Mangler du lige den sidste inspiration til at komme ud i forårssolen, så tjek alt det nye, lækre udstyr her, du kan forsvare at forkæle dig selv med, hvis du kommer i gang med løb.

28. april 2015

ADIDAS ULTRA BOOST Adidas’ storsatsning Ultra Boost kombinerer de mest fancy teknologier: den bløde, smidige strikoverdel Primeknit og den revolutionerende Boost-sål, der sætter nye standarder for støddæmpning og fjedrende effekt. Bedst til løberen, der løber langt på asfaltunderlag – og gerne vil se skarp ud, mens han gør det. Pris: 1.800 kr.

CEP PRO ULTRALIGHT CEPs kompressionsstrømper er populære, men har ry for at være varme. Den nye version er tyndere, lettere, friskere i farven og med samme kompressionsniveau. Pris: 450 kr.

ASICS SINGLET Til de rigtig varme dage er singletten her et oplagt valg. Lav vægt, ultratynde materialer og masser af ventilation holder dig nedkølet, selv når du giver den gas. Pris: 399 kr.

32GI SPORTS CHEWS Hvorfor drikke sin energi, når man kan tygge den? 32Gi’s chunks giver samme næring som en gel, men kan hapses i små bidder. Pris: 30 kr.

GU GEL SALTED WATERMELON Gu laver geler med sjove smage. Denne her blev af løberne kåret som den bedste og blev ‘Official GU Flavor’ for Rock ‘n’ Roll Marathon-serien i USA. Pris: 15 kr.

SALOMON SKIN PRO 14+3 SET Den er dyr, og den er avanceret. Og egentlig er den tænkt til de lange ultraløb, men den er også fremragende, hvis du skal have væske med på din løbetur eller har brug for at transportere noget grej. Pris: 1.200 kr.

2XU MCS COMPRESSION TIGHT Luksustights med kompression og guldprint. Tightsenes mest markante detalje er dog den indbyggede kinesioeffekt, der skulle stimulere nerverne og fremme både restitution og præstation. Pris: 1.400 kr.

GARMIN VÍVOACTIVE Garmins første smartwatch kan alt det, et almindeligt smartwatch kan. Derudover har det indbygget aktivitetstracker og GPS-sensor samt en stribe træningsfunktioner til bl.a. cykling, løb og golf. Uret har farveskærm og betjenes med touchskærm og knapper. Pris: 1.999 kr.

NIKE IMPOSSIBLY LIGHT JACKET Papirtynde materialer og ingen overflødige detaljer gør denne jakke til noget af det letteste, du kan trække på, når du vil beskytte dig mod vinden. Pris: 850 kr.

PUMA PWR COOL Lækker løbetrøje fra Puma, der ud over de sædvanlige svedtransporterende features som ventilation og åben mesh har indbygget svalende teknologi, der reelt nedkøler huden. Pris: 400 kr.

NEWLINE IMOTION 2 LAYER SHORTS Tights støtter musklerne og forhindrer gnavsår på inderlårene. Men kønne er de ikke. Det problem har Newline løst ved at smide et par tynde, lette og løse shorts ud over tightsene. Pris: 350 kr.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: