Produktinfo Løberygsæk med mavebælte og brystbælte. Stort hovedrum samt fag til bærbar pc og væskeblære. Diverse små rum, indbygget regnslag og stropper. Vægt: 830 gram.

Løb på arbejde

Nikes løberygsæk Cheyenne Vapor gør det nemt at løbependle til og fra arbejde.

Nike Cheyenne Vapor | |

Funktion: Et væld af detaljer gør den til et funktionelt overflødighedshorn.

Kvalitet: Er i gode, robuste materialer, der dog virker lige lovlig tunge.

God til prisen: Absolut en fin pris for en meget vellykket løberygsæk.

Konklusion: Til pendleren, der løber på arbejde, er Cheyenne Vapor et oplagt valg. Især bæresystemet distancerer rygsækken fra de fleste konkurrenter. Men prøv pasformen grundigt, hvis du ikke hører blandt de højeste.

Pris: 600 kr.

www.nike.com

Nike har virkelig lagt sig i selen for at skabe den ultimative løberygsæk. Resultatet er da også ganske imponerende, for sjældent har vi testet en rygsæk med så mange sindrige detaljer. Du finder både beskyttelsesrum til den bærbare pc, lettilgængelig lomme til mobiltelefonen, regnovertræk, påspændingsmuligheder og en stribe praktiske små som store opbevaringsrum.

Nok så vigtigt har Nike-designerne prioriteret et meget velfungerende bæresystem med kraftigt mavebælte og multijusterbare skulderstropper. Det er perfekt, hvis du har planer om at slæbe både den bærbare, skiftetøjet og de pæne sko med på jobbet. For jo tungere rygsækken pakkes, jo vigtigere er det, at den sidder optimalt og tæt til på ryggen.

Her er det dog lige værd at være opmærksom på, at hverken skulderstropperne eller mavebæltet er højdejusterbare, og det påvirker tilpasningsmulighederne. Nogle af de mindre testløbere havde svært ved at få stropperne til at hvile optimalt på skuldrene.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: