Perfekt løbebrille

Som rendyrket løbebrille ville den klart trække 6 stjerner hjem.

Adidas Supernova | |

Pasform: Med de indbyggede justeringsmuligheder er det en smal sag at få brillerne til at sidde helt eksemplarisk. Understøttet af den lave vægt og det bløde gummi i kontaktzonerne betyder det, at brillerne scorer en klar topkarakter.

Brugsoplevelse: Linsen smyger sig rundt om ansigtet og beskytter effektivt mod direkte lysindfald. På cyklen og ude på vandet mærkes det dog, at brillerne er designet specielt til løb. Refl ekser fra vandoverfl aden når rimelig nemt øjnene, ligesom der stryger en del luft ned over øjnene, når du sidder foroverbøjet på cyklen. Ved løb er brillerne til gengæld perfekte: De sidder ubeskrivelig godt, og den luftige konstruktion, der var et minus på cyklen, holder effektivt kondensen væk under løb.

Konklusion: Brillerne er af fremragende kvalitet, og funktionaliteten er ligeså helt i top. Til løbetræning er de vores absolutte favorit, mens de rent funktionelt er godkendte, men ikke optimale til landevejscykling og vandaktiviteter. Men som rendyrket løbebrille ville den klart trække 6 stjerner hjem.

Pris: 1.361 kr.

www.adidas.com

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: