SHFT - din virtuelle løbemakker
SHFT - virtuel løbetræner.

Fakta om SHFT: 2 pods, der monteres på brystet og i skoen og registrerer 16 forskellige data om din løbestil. Batteritid: 8 timer.

SHFT giver tal til løbeturen

Takket være et gennemtænkt interface og en god app lykkes SHFT med ambitionen om at lave en velfungerende virtuel løbetræner.

27. januar 2016

## SHFT | |
5 stjerner til SHFT løbe pod

Plus ved SHFT: Godt interface. Nem at bruge.

Minus ved SHFT: Kræver, at mobilen er med.

Konklusion: Til de fleste er SHFT overkill, men ønsker du at arbejde målrettet med din løbestil, og har du svært ved at få gadgets nok, er SHFT virkelig et fremragende redskab, der føjer en ny dimension til din løbetræning.

Pris på SHFT: 2.000 kr.

Gå til SHFT.run's website

Vi samler mere og mere data om vores løb, og en af de største trends lige nu er apparater, der ikke bare registrerer, hvor langt og hvor hurtigt vi løber, men også hvordan vi løber – altså vores såkaldte løbestil. Vi har allerede set de første produkter på markedet, og nu lanceres den dansk-udviklede SHFT.

Rent fysisk består SHFT af to små pods: en, der monteres på skoen, og en, der monteres på brystet. Derefter åbnes den medfølgende app, og podsene parres til mobiltelefonen, og så er det bare at løbe, mens SHFT registrerer alverdens data om dit løb og giver dig realtime-stemmefeedback på, hvordan du løber. Alt det er sådan set gjort før.

SHFT vurderer din løbestil

Der, hvor SHFT gør sig særligt bemærket, er ved ikke bare at give os et objektivt tal på, fx hvor mange millisekunder vores fod er i jorden for hvert skridt, men også give os en subjektiv vurdering af, hvor god vores løbestil er (kaldet SHFT-score). Det gør SHFT overskuelig og virkelig sjov at arbejde med.

Interfacet i appen fungerer glimrende. Den er nem at gå til, og udvalget af data er velovervejet. Vi oplevede dog et par softwarecrashes undervejs, men det skulle blive rettet med opdateringer.

SHFT er et rendyrket træningsredskab, der skal bruges målrettet på udvalgte træningspas, hvor du har fokus på din løbestil. Du skal have telefonen med dig, og de mange input om løbestil stjæler hurtigt fokus, hvis du løber intervaller eller en tempotur.

Man kan naturligvis diskutere hele præmissen bag SHFT, for findes der virkelig en formel for god løbestil? Vil alle i udgangspunktet have godt af at øge deres skridtfrekvens og løbe længere fremme på forfoden? Det er ikke sikkert, men det er sikkert, at hvis du ønsker at arbejde med de her ting, er SHFT et af de bedste, mest motiverende redskaber, du kan få.


Få SHFT ONE til rabat-pris med Aktiv Træning

Helt unikt kan du LIGE NU få dit eget SHFT løbecoach-system sammen med 12 nr. af Aktiv Træning for kun 599 kr (normalpris for SHFT ONE system: 1.199 kr.). 

SHFT ONE har i modsætning til SHFT-systemet kun én pod, der monteres på din løbesko. 

Med den kan du bliver guidet til den perfekte løbestil, da den måler optimer skridtlængde, Ground contact time, landingsvinkel m.m., mens du løber. 

SHFT laver 12.000 målinger i sekundet og SHFT-stemmen guider dig live i dine hovedtelefoner. 

Klik her for at komme til tilbud.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: