Det bedste trænings-tilbehør til din mobil

Med lidt tilbehør bliver din mobil og dine apps meget lettere at bruge til træning. Der er dog meget at plukke imellem, så fidusen er at vælge klogt. Her får du en stribe fine tilvalg til din mobil.

21. januar 2013 af Peter Hyldahl

HØRETELEFONER

Nogle apps kan fortælle dig undervejs, hvordan det går, give motiverende opråb og endda spille musik, der passer til tempoet. Så vælg et sæt høretelefoner, der sidder godt fast, er komfortabelt og kan tåle at blive brugt til heftig og sveddrivende træning

ARMHOLDER

Når der skal løbes, er det rart med en armholder til mobilen. Det giver bedre komfort på turen og giver mindre "kabelbøvl" med høretelefonerne.

EKSTRA BATTERI

GPS’en i en smartphone er den største strømsluger, og det indbyggede batteri i telefonen holder oftest kun et par timer. Forlæng din træningstid med et ekstra batteri – selvom det jo også betyder højere vægt.

CYKELHOLDER

En cykelholder til din smartphone gør det nemt at aflæse det store display undervejs. Sørg for at få en model, der sidder godt fast, som ikke ryster, og som beskytter din smartphone, hvis du skulle vælte.

PULSMÅLER

Flere og flere apps tilbyder pulsmåling. Det kræver en modtager, som sættes til din smartphone og overfører diverse data fra pulsbæltet trådløst.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: