Active fit headset Få headsettet når du bestiller magasinet Aktiv Træning.> Vil du have et sæt?

Enkelt og let høretelefon

Det er en enkelt og let høretelefon med en ganske god lyd.

5. januar 2015

## Active fit bluetooth headset | |

Plus: Lille størrelse, godt fit.

Minus: Ikke vandtæt.

Pris: 399 kr.

Fjernbetjening: Ja

Tilbehør: 3 ekstra dutter

Lydkvalitet: 6/10

Robusthed: 5/10

Konklusion: En enkel og let høretelefon, der sidder godt i øret. Den er nem at betjene og lyden er ok af en trådløs øretelefon at være. God rækkevidde.

Vil du have et sæt?

Det er en let og relativt elegant øretelefon at få i hånden. Den fylder ikke meget af en trådløs øretelefon at være, og det er med til at sikre, at den sidder ganske godt i ørerne selv ved løb.

Øretelefonerne betjenes meget intuitivt med en knap ved det ene øre. Den er lidt hårdt at trykke på, men fungerer fint. Lyden er ganske god. Med kraftig volumen og en fornuftig bund i bassen. Overstyrer dog lidt i diskanten.

Øretelefonerne oplades via micro-usb. Det foregår helt uproblematisk, men da øretelefonerne savner en lille gummi-klap til at lukke usb-udgangen, gør det dem sårbare overfor vand, og vi vil ikke anbefale at du tager dem på ud i styrtregn.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: