Fakta Ørepropmodel, der sammen med en lille gummisnegl i det ydre øre sikrer godt hold.

Gennemført allround hovedtelefoner

Sennheiser Adidas CX 680 Sports er et klart hit der kan bruges til det hele.

## Sennheiser Adidas CX 680 Sports | |

Træningsoplevelse: Gennemgående totalt positiv. De sidder bare godt – både til al slags løb og cykling. Og de generer ingen steder. Der er absolut minimal vindstøj. Høretelefonerne klarer også regnbyger, og det er super, at ledningen er todelt, så der er god ledningslængde til cykeltrøjen og kort længde til overarmen. Volumenkontrol er et ekstra plus.

Pasform: Sidder i al enkelhed forrygende. Kombinationen af øreprop og Sennheisers specielle bløde snegl, som låser sig fast i det ydre øre, giver en overlegen pasform uden trykken og klemmen – så snart man har fundet den rette størrelse. Lukker til gengæld helt af for lyd udefra. Vil man undgå det, kan man kigge på lillebror MX 680, der er åben.

Lydoplevelse: Lydkvaliteten er helt fornuftig, og ingen af vores testere havde noget at udsætte – men skamroste den heller ikke.

Konklusion: En favorit hos testerne, der alle synes, at Sennheiser kobler det bedste fra 2 verdener. CX 680 er en gennemført allrounder, der henter store plusser på alle de træningsfokuserede testpunkter og heller ikke skuffer på lydsiden. Et klart hit, der kan bruges til det hele!

Pris: 599 kr.

www.sennheiser.com

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: