Fakta Ørepropmodel, der sammen med en lille gummisnegl i det ydre øre sikrer godt hold.

Gennemført allround hovedtelefoner

Sennheiser Adidas CX 680 Sports er et klart hit der kan bruges til det hele.

## Sennheiser Adidas CX 680 Sports | |

Træningsoplevelse: Gennemgående totalt positiv. De sidder bare godt – både til al slags løb og cykling. Og de generer ingen steder. Der er absolut minimal vindstøj. Høretelefonerne klarer også regnbyger, og det er super, at ledningen er todelt, så der er god ledningslængde til cykeltrøjen og kort længde til overarmen. Volumenkontrol er et ekstra plus.

Pasform: Sidder i al enkelhed forrygende. Kombinationen af øreprop og Sennheisers specielle bløde snegl, som låser sig fast i det ydre øre, giver en overlegen pasform uden trykken og klemmen – så snart man har fundet den rette størrelse. Lukker til gengæld helt af for lyd udefra. Vil man undgå det, kan man kigge på lillebror MX 680, der er åben.

Lydoplevelse: Lydkvaliteten er helt fornuftig, og ingen af vores testere havde noget at udsætte – men skamroste den heller ikke.

Konklusion: En favorit hos testerne, der alle synes, at Sennheiser kobler det bedste fra 2 verdener. CX 680 er en gennemført allrounder, der henter store plusser på alle de træningsfokuserede testpunkter og heller ikke skuffer på lydsiden. Et klart hit, der kan bruges til det hele!

Pris: 599 kr.

www.sennheiser.com

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: