Fjernkontrol Fjernbetjening monteret på ledningen gør det nemt at justere lydstyrke og skifte tracks.

God til lyd - men ikke til sport

Apple giver store forventninger, men de her øretelefoner passer til alt andet end aktiviteter hvor man bevæger sig meget.

Apple In Ear Headphones | |

Konklusion: Lyden, prisen og detaljer som fjernbetjening og diktafonfunktion er til klar topkarakter! Men her vurderer vi øretelefonernes egnethed til træning – og de dumper fælt, da de ikke kan sidde fast i øret.

Pris: 549 kr.

www.apple.dk

Apple har konstrueret et sæt øretelefoner med en lydkvalitet så god – fra dybeste til højeste tone – at prisen synes latterlig lav. Den eneste forudsætning for at få fuldt udbytte af den sublime lydkvalitet, mens du træner, er, at propperne sidder godt i øret. Men det gør de desværre ikke – specielt ikke under højintensive aktiviteter. Rystelserne fra selv en let løbetur får propperne til at rasle ud af ørerne allerede efter få meter. Det ringe “ørehold” gør reelt Apple In-Ear Headphones ubrugelige til træning med mange bevægelser og stød.

Ydermere skal fjernbetjeningen, der sidder lige under højre øreprop, betjenes ekstremt varsomt, da det mindste ryk i ledningen hiver proppen ud af øret.

Produktinfo:

Øretelefoner med fjernbetjening og mikrofon (kræver nyeste iPods). 3 sæt silikonepropper i forskellige størrelser. Opbevaringsæske til øretelefoner medfølger.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: