Fjernkontrol Fjernbetjening monteret på ledningen gør det nemt at justere lydstyrke og skifte tracks.

God til lyd - men ikke til sport

Apple giver store forventninger, men de her øretelefoner passer til alt andet end aktiviteter hvor man bevæger sig meget.

Apple In Ear Headphones | |

Konklusion: Lyden, prisen og detaljer som fjernbetjening og diktafonfunktion er til klar topkarakter! Men her vurderer vi øretelefonernes egnethed til træning – og de dumper fælt, da de ikke kan sidde fast i øret.

Pris: 549 kr.

www.apple.dk

Apple har konstrueret et sæt øretelefoner med en lydkvalitet så god – fra dybeste til højeste tone – at prisen synes latterlig lav. Den eneste forudsætning for at få fuldt udbytte af den sublime lydkvalitet, mens du træner, er, at propperne sidder godt i øret. Men det gør de desværre ikke – specielt ikke under højintensive aktiviteter. Rystelserne fra selv en let løbetur får propperne til at rasle ud af ørerne allerede efter få meter. Det ringe “ørehold” gør reelt Apple In-Ear Headphones ubrugelige til træning med mange bevægelser og stød.

Ydermere skal fjernbetjeningen, der sidder lige under højre øreprop, betjenes ekstremt varsomt, da det mindste ryk i ledningen hiver proppen ud af øret.

Produktinfo:

Øretelefoner med fjernbetjening og mikrofon (kræver nyeste iPods). 3 sæt silikonepropper i forskellige størrelser. Opbevaringsæske til øretelefoner medfølger.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: