Fakta Hovedtelefoner, der kombinerer ørekroge med tætsluttende ørepropper i 3 størrelser.

Gode hovedtelefoner

Philips SHS 8100 er en god allrounder, der kan bruges til det hele.

## Philips SHS 8100 | |

Træningsoplevelse: En gennemført allrounder, der sidder lige behageligt og fast, uanset om træningen står på hidsige intervalløb, landevejscykling (og MTB-kørsel for den sags skyld), eller det er i vægtlokalet, der svedes. På cyklen er der lidt vindstøj, men på et helt acceptabelt niveau. Ledningen kan flagre lidt rundt, så man savner en lille ledningsklemme.

Pasform: Stor enighed i testpanelet om, at Philips her rammer plet. De bløde gummikroge tager nænsomt men sikkert fat om øret, og de bløde propper slutter dejlig tæt til øregangen uden at skulle jages langt ind. Resultatet er et par meget komfortable og velsiddende hovedtelefoner, hvor de kombinerede krog- og propelementer arbejder fint sammen.

Lydoplevelse: Upåklagelig og veldefineret. Man savner hverken bas eller oplever dåselyd. Løser opgaven til træningsbrug fint.

Konklusion: Et klart hit, som trækker ros hele vejen rundt i testpanelet. Klarer sig flot på både pasform og funktionalitet – og er ikke mindst en rigtig allrounder, der kan bruges til det hele. Et fortræffeligt køb!

www.philips.dk

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: