Fakta Hovedtelefoner, der kombinerer ørekroge med tætsluttende ørepropper i 3 størrelser.

Gode hovedtelefoner

Philips SHS 8100 er en god allrounder, der kan bruges til det hele.

## Philips SHS 8100 | |

Træningsoplevelse: En gennemført allrounder, der sidder lige behageligt og fast, uanset om træningen står på hidsige intervalløb, landevejscykling (og MTB-kørsel for den sags skyld), eller det er i vægtlokalet, der svedes. På cyklen er der lidt vindstøj, men på et helt acceptabelt niveau. Ledningen kan flagre lidt rundt, så man savner en lille ledningsklemme.

Pasform: Stor enighed i testpanelet om, at Philips her rammer plet. De bløde gummikroge tager nænsomt men sikkert fat om øret, og de bløde propper slutter dejlig tæt til øregangen uden at skulle jages langt ind. Resultatet er et par meget komfortable og velsiddende hovedtelefoner, hvor de kombinerede krog- og propelementer arbejder fint sammen.

Lydoplevelse: Upåklagelig og veldefineret. Man savner hverken bas eller oplever dåselyd. Løser opgaven til træningsbrug fint.

Konklusion: Et klart hit, som trækker ros hele vejen rundt i testpanelet. Klarer sig flot på både pasform og funktionalitet – og er ikke mindst en rigtig allrounder, der kan bruges til det hele. Et fortræffeligt køb!

www.philips.dk

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: