Fakta: Trådløse øretelefoner, der kan måle din puls. Batteritid: ca. 5 timer. Oplades via mikro-USB.

Pulserende rytmer

Jabras trådløse øretelefoner flytter pulsmåling op i øret. Det fungerer overraskende godt takket være en velfungerende app.

## Jabra Sport Pulse Wireless | |

Plus: Pulsmåling i øret. Meget velfungerende app.

Minus: Høj pris og kan virke generende i øret.

Konklusion: Avanceret og velfungerende headset med pulsmåling og meget fin medfølgende app. Prisen er dog på niveau med et pulsur og hovedtelefoner i ‘løs vægt’.

Pris: 1.599 kr.

www.jabra.com

Det klassiske pulsbælte er under heftig beskydning i disse år. TomTom og Adidas har begge lanceret produkter, der måler puls ved håndleddet, og nu flytter danske Jabra pulsmålingen op i øret.

De trådløse øretelefoner er forsynet med en lille pulssensor ved venstre øre og viser dine pulsslag via en app på din smartphone. Pulsmålingen skulle være meget præcis – på niveau med en rigtig EKG-måling – og i vores test følger øretelefonerne da også vores referenceur inden for få pulsslag.

Jabra Sport Pulse er fysisk stor af en in ear-model at være og skal nærmest vrides på plads i øret for at sidde korrekt og fast. Det er essentielt for, at pulsfunktionen virker. Heldigvis er øretelefonerne rimelig bløde og nemme at tilpasse til de fleste ører på grund af flere forskellige størrelser adaptorer.

Den medfølgende app er omfattende, men du guides let igennem den via stemme i øretelefonerne. Den måler ikke kun puls, men også gennemsnitspuls, hastighed og distance og viser, hvor du har løbet, via et kort. Alt dette foregår helt problemfrit og meget, meget enkelt og på niveau med etablerede træningsapps som Endomondo. Skulle du alligevel ikke bryde dig om appen, er Pulse også kompatibel med andre apps som fx Strava.

Trods sin enkelhed er Jabras app ret avanceret og tillader dig at opsætte ganske komplekse træningspas, fx efter pulszoner, som stemmen efterfølgende guider dig igennem. Det fungerer faktisk bedre end et ur. Lyden i sættet er fin og homogen, men mangler lidt luft i diskanten. Øretelefonerne er til gengæld sved- og vandtætte og har tålt alt, hvad vi har udsat dem for.

En anke er prisen. Den er så høj, at du kan få et sæt gode hovedtelefoner og et pulsur for næsten samme pris.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: