Produktinfo Høretelefoner med slider. Puder i 3 størrelser. Bærepose og klips til ledning. Fås i blå og hvid.

Skruetvinge til øret

Høretelefonerne er af typen, der ikke går helt ind i øret, så man også kan følge med i trafikken.

## Sennheiser MX 685 | |

Konklusion: Det smarte ‘slidersystem’ gør, at høretelefonerne sidder urokkeligt fast. Sennheiser MX 685 er af typen, der ikke går helt ind i øret, så man også kan følge med i trafikken. Og lyden i høretelefonerne er fuldt ud tilfredsstillende til træningsbrug.

Pris: 310 kr.

www.sennheiser.com

Sennheiser MX 685

Det er så simpelt, at man undrer sig over, hvorfor ingen har fundet på det før.

Ved hjælp af en skydemekanisme, en såkaldt slider, kan længden på høretelefonen justeres, og en lille gummibeklædt hage kan skydes op og holde fast i det ydre øre. Når du har foretaget denne lille operation, kan du hoppe i trampolin, slå flikflak eller hænge med hovedet nedad. Høretelefonerne falder ikke ud, men sidder urokkeligt fast – uden at det på nogen måde føles ubehageligt.

Der er også masser af ros til høretelefonerne for både prisen og lyden, der måske nok kan fås bedre, men er fuldt ud tilfredsstillende lyd til træningsbrug.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: