Stor test af 17 høretelefoner Download og se den store test.

Stor test af høretelefoner

Hvilke høretelefoner skal du vælge? Få hjælp i vores store test af høretelefoner her.

9. april 2013

Log ind og download den otte sider store test af 17 af de nyeste høretelefoner.

Sæt rytme på løbeturen

Dunkende rytmer og gode beats kan give dig det perfekte lydspor til din træning. Men musikken virker kun, hvis man ikke bliver besværet af ledninger, der dingler løst omkring nakken, eller høretelefoner, der falder af ved første skridt. Vi har testet 17 sæt høretelefoner, der er skabt til sport og træning.

Sådan har vi testet

Samlet vurdering: Vores endelige karakter er en helhedsvurdering med vægt på funktion og anvendelighed ved træning – og er altså ikke en matematisk udregning af gennemsnittet af de enkelte kategorier.

Alle høretelefonerne i testen er testet af Aktiv Trænings garvede testere ved udendørs brug både ved løb og cykling. Testerne har især haft fokuspå, hvor godt høretelefonerne sidderfast, når det går hårdt for sig, og hvor lidt eller meget ledninger og andet forstyrrer. Testerne har også skullet lægge mærke til mængden af vindstøj, som høretelefonerne medførte.Det vil sige, hvor meget det suser omkring ørerne, når man fx cykler med dem. Endelig har testerne også skullet lægge mærke til, i hvor høj grad høretelefonerne lukker devigtige trafiklyde helt ude. I forbindelse med de mere avancerede trådløse høretelefoner har testerne også vurderet, hvor besværligt det var at sætte dem op. Afslutningsvis har vi testet lyden i høretelefonerne i forhold til et sæt referencehøretelefoner – Sennheiser HD 280 PRO – og på den måde vurderet lydkvaliteten.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: