Stor test af høretelefoner til løb 2014

Er du på udkig efter et par høretelefoner, der lyder godt og sidder perfekt, når du træner? Så tjek vores store test af markedets bedste høretelefoner, hvor vi kårer de bedste.

5. februar 2014

Musik i ørerne gør løbeturen sjovere og får dig til at løbe hurtigere. Men musikken kræver et par ordentlige høretelefoner. De skal have god lyd, sidde godt fast og gøre det nemt at justere lyden eller skifte musiknummer.

Stor test af høretelefoner

Aktiv Træning har gennemtestet 14 af markedets høretelefoner - 10 høretelefoner med kabel og 4 trådløse.

Download vores PDF og se om du skal gå efter den 6-stjernede vinder til 1.000 kr. eller det bedste køb, der fås for under 300 kr.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: