Hvad? Trådløse in ear-øretelefoner. Vand- og støvtætte. 5,5 timers batteritid. Når du klikker de magnetiske øretelefoner sammen, slukkes bluetooth-forbindelsen for at spare strøm.

Trådløs løbekomfort

Jabra Rox er et par rigtig lækre øretelefoner til dig, der ikke gider kabler.

29. september 2014

## Jabra Rox | |

Plus: Lækre materialer. God lyd.

Minus: Lidt tunge. Sidder ikke lige fast og godt i alle ører.

Konklusion: Et par rigtig lækre øretelefoner til dig, der ikke gider kabler. God lyd og nem betjening. Kan være vanskelige at få til at sidde godt – især hvis du vil løbe med dem.

Pris: 999 kr.

www.jabra.dk

De er overraskende lækre at få i hånden, Jabras nye trådløse træningsørebøffer, Rox.

Solid tyngde og fornem forarbejdning med rustfrit stål og fin gummikvalitet. Og også i ørerne gør de det godt. Lyden er blandt de bedste, vi har oplevet med trådløse øretelefoner, og betjeningen i nakken er nem.

Og så sidder de sammenlignet med traditionelle kablede øretelefoner ret godt til trods for den markante størrelse og vægt – i hvert fald i nogle ører. En af vores testere kunne ikke holde dem i ørerne under løb, uanset hvilke af de mange gummidutter de blev monteret med. Så tjek, at de passer til lige dit øre.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: