Fakta: Vandtæt trådløs hovedtelefon. Android- og iOS-styring. Batteritid: 6 timers streaming.

Trådløs vellyd

Et enkelt, genialt greb gør de trådløse hørebøffer, Sony SBH70, yderst behagelige.

## Sony SBH70 | |

Plus: God kvalitet. Velsiddende. God stemmestyring.

Minus: Pris. Lyden savner lidt bund.

Pris: 800 kr.

Konklusion: Selve opbygningen med modtager og styring i nakken er intet mindre end genial. Det giver en suveræn pasform og aflaster ørerne. Kvaliteten er høj, og betjeningen fungerer perfekt, men prisen er også derefter.

www.sony.com

Det er lige så smart, som det er enkelt: Ved at sætte den trådløse modtager og nødvendige elektronik – herunder genopladeligt batteri – i et kabel bag nakken er der kun tynde kabler til selve hovedtelefonen i øret. Det betyder, at al belastningen er taget af øret, og enheden derfor føles meget let sammenlignet med andre trådløse headset.

Kablet bagpå er udført i lækre materialer, der føles rare mod huden, og det hele er endvidere vandtæt. Du kan løbe i regnvejr, men ikke hoppe en tur i poolen. Frihed for kabler er rar, og i øret sidder Sony godt fast uden at skulle ‘proppes’ ind, da al belastning jo er taget af kablet.

Du kan styre volumen og start/stop på kablet bag nakken. Det kræver lidt tilvænning at betjene i blinde. Alternativt kan du stemmestyre headsettet med kommandoer, der skifter til næste nummer eller svarer på et opkald. Det virker faktisk!

Lydkvaliteten præges af et varmt lydbillede, med masser af gode detaljer. Vi savner lidt power i bassen.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: