Produktinfo Bluetoothhovedtelefon med genopladeligt batteri. Virker sammen med mobiltelefoner med Bluetooth.

Trådløst headset

Der er ingen bånd, der binder dig med Plantronics’ trådløse hovedtelefoner.

Plantronics BackBeat 903+ | |

Funktion: Fungerer godt, men kan være svære at få til at sidde rigtigt.

Kvalitet: Temmelig plastikagtig finish, men ellers helt fin.

God til prisen: Prisen er helt fin for et så avanceret og brugbart produkt!

Konklusion: Det er rart at slippe for ledningerne – og perfekt, at man kan betjene lyden direkte på hovedtelefonerne. Ned trækker det, at de kan være svære at få til at sidde rigtigt, og at de genererer en del vindstøj.

Pris: 686 kr.

www.plantronics.com

Det er super irriterende, når ledningerne til mp3-afspilleren sidder fast i cykelstyret eller griber fat om albuen, når man løber. Det undgår man med Plantronics’ trådløse BackBeat 903+ hovedtelefoner. De bruger Bluetooth, så de skal altså arbejde sammen med en mobiltelefon, som også har Bluetooth.

De overraskende lette hovedtelefoner er besværlige at få på plads, men når først de sidder, er pasformen upåklagelig, og de rykker sig ikke – heller ikke når man løber. Lyden er god, og hovedtelefonerne har små knapper, så man kan skrue op og ned og vælge numre – samt besvare opkald på telefonen, da de også har indbygget mikrofon. Det er smart, for så kan man gemme telefonen helt væk i fx en løberygsæk og kun bruge headsettet, når man er på farten.

På minussiden noterer vi, at de – foruden at være bøvlede at få til at sidde rigtigt – også genererer meget vindsus på grund af deres størrelse. Det oplever man specielt, hvis man cykler, hvor volumen skal skrues lidt for højt op.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: