Produktinfo Traditionel model – kan bruges til telefonsamtaler – fjernkontrol på ledning – flere farver.

Urbanears Medis

Urbanears Medis [image:634 size="original"]

24. oktober 2012

## Urbanears Medis | |

Funktion: Vi blev overrasket over det fortrinlige faste hold i øret, for ved første øjekast ser størrelsen voldsom ud i forhold til flertallet. Men Medis sidder perfekt i øret og falder ikke ud, selvom man virkelig giver den gas på træningsturen. Læg dertil, at lyden er helt i særklasse.

Pasform: Finishen er også helt gennemført, og den solide, stofagtige ledning er super, da den aldrig filtrer sig sammen. Fjernkontrollen på ledningen er også nem at betjene. Der er kun én knap, så der er ikke så meget at tage fejl af. Det havde dog været helt optimalt, hvis der også havde været en volumenkontrol.

Konklusion: Urbanears er efterhånden en velkendt favorit i mange løbespecialbutikker. Og ikke uden grund: Medis sidder rigtig godt fast, selv under hård træning. Finishen er helt i top, og det er lydkvaliteten også.

Pris: 399 kr.

www.urbanears.com

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: