Vælg de rette hovedtelefoner

Det kan godt betale sig at skifte de medfølgende hovedtelefoner ud med et par, der passer til dine ører og dine særlige ønsker.

19. maj 2011

Ørepropper De mest almindelige hovedtelefoner. De fylder minimalt og vejer derfor også meget lidt. Er generelt gode til sportsbrug. Særligt den type, der går helt ind i øregangen, kan anbefales, da den reducerer vindstøj, hvilket gør, at du ikke behøver at skrue så højt op. Ulempen er dog, at det kan være svært at høre trafikken, hvis du træner udendørs.

Bøjlehovedtelefoner I stedet for at kun øret holder hovedtelefonen på plads, kan du få modeller, der enten sidder rundt om nakken eller rundt om øret og på denne måde får ekstra hold.

Udvendige hovedtelefoner De klassiske hovedtelefoner sidder uden på øret og holdes på plads af en bøjle, der går op over hovedet. Fås i store modeller, der lukker øret helt inde, og mindre, der sidder udenpå. Er ikke egnet til træning, men kan være en nødløsning, hvis du ikke bryder dig om at have noget i ørerne.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: