Høretelefoner til løb og anden slags træning
Høretelefoner til løb

Lyd i ørerne under træning kan både virke motiverende og få dig til at yde mere.

© Istock

Stor test af høretelefoner til løb

Høretelefoner til løb og anden slags træning skal både have god lyd, være nemme at betjene og sidde perfekt, så de ikke falder ud på løbeturen. Vi har testet markedets bedste høretelefoner og kåret de bedste.

13. januar 2016 af Peter Hyldahl.

Høretelefoner til løb og anden slags træning

Musik og træning hører sammen. Det anslås, at op mod hver anden af os har noget i ørerne, når vil løber, cykler eller dyrker fitness, og det er der også en god grund til. Musikken er motiverende og hjælper med at holde gejsten oppe. Samtidig kan beatet hjælpe dig med fx at holde dit løbepace.

Det kræver dog et sæt ordentlige høretelefoner for at få fuldt udbytte af musikken. Og vores test her viser, at der er meget store forskelle på kvaliteten af de forskellige høretelefoner. 

En ting er lydkvaliteten, der svinger fra det næsten ulidelige til det rigtig gode. Noget andet er pasformen og betjeningen. Høretelefonerne skal sidde godt under sveddrivende sport, og betjeningen skal være intuitiv, så du kan klare den med høj puls.

Trenden lige nu er modeller, der kan håndtere opkald fra den smartphone, du alligevel bruger som musikafspiller. Det er vældig praktisk, for det betyder fx, at du ikke behøver at stoppe op, når telefonen ringer midt under en cykeltur.


Find dine nye høretelefoner til træning

Download pdf'en herunder og se den store test af 18 høretelefoner til træning - vi har testet både kablede og trådløse modeller.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: