Beats powerbeats Hovedtelefoner med gummipropper, øreklips og fjernbetjening. Fås i 6 farver.

Velsiddende rytmer

Robuste høretelefoner, der overdøver larmen i fitnesscenteret.

15. juli 2014

## BEATS POWERBEATS | |

Plus: Rare og robuste. Overdøver larmen i fitnesscenteret.

Minus: Høj pris, og så mangler diskanten lige det sidste.

Pris: 1.190 kr.

Konklusion: Powerbeats er et moderigtigt og designmæssigt lækkert valg til træningen. Går man mere op i lyd end gennemsnittet, findes der bedre alternativer til prisen.

beatsbydre.com

Hovedtelefoner fra Beats by Dr. Dre har ry for at være mere mode end hi-fi. Men denne model udmærker sig nu med en glimrende lyd, og så er den ovenikøbet ganske velegnet til løb og træning.

Når først gummipropperne er placeret rigtigt i ørerne, sidder de godt fast selv ved intensiv aktivitet. Bøjlen over øret letter presset inde i øret og gavner komforten – selv på lange ture.

Lyden er solid med en tilpas tung bas. Diskanten er til gengæld lidt for skinger i vores fintfølende ører. Navnet er i øvrigt velvalgt. Powerbeats spiller højt.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: