Vind lækre høretelefoner fra Jabra

Med en fantastisk lyd, 8 timers spilletid, aktiv støjdæmpning og en super pasform er de nye Elite 7 Active perfekte til træning. Og du kan vinde dem lige her!

9. februar 2022

Der er ikke noget som nyt, lækkert gear, som kan booste ens træningsglæde. Og glæde får du masser af med det nye headset Elite 7 Active fra Jabra, for de er perfekte til træning.

Elite 7 Active er lavet med Jabras nye ShakeGrip-teknologi. Det vil sige, at høretelefonerne er beklædt med en særlig gummi-belægning, der sikrer, at de bliver siddende i ørene - også selvom de ikke er udstyret med de klassiske EarWings. Samtidig er de både støv- og vandtætte, så du kan bruge dem, uanset hvilket humør vejrguderne er i.

Hvis du har brug for at lukke omverdenen ude, kan Elite 7 Active også klar det. Headsettet er nemlig udstyret med aktiv støjdæmpning (ANC), så med et tryk på en knap lukker generende baggrundslyde ude, så du får ro til træning eller arbejde.

Høretelefonerne kan spille op til 8 timer på en enkelt opladning, hvilket bør være nok til de fleste ture i løbeskoene, fitnesscenteret eller hvor du nu forbrænder din energi. Herefter kan du lægge dem i det medfølgende etui, og med hurtiglader-funktionen har headsettet strøm til en times brug efter kun fem minutters opladning. Etuiet har i øvrigt strøm til 22 timers opladning, inden det selv skal lades op. Det kan du gøre via det medfølgende USB C-kabel, eller du kan simpelthen lægge etuiet oven på en Qi-ladeplade.

DELTAG I KONKURRENCEN HER!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: