Vind suverænt headset fra Jabra

Med en fantastisk lyd, fem timers spilletid og en super pasform er de lækre Elite Active 65t fra Jabra suveræne til træning. Og du kan vinde dem lige her. (Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve.*)

16. august 2018 af Redaktionen

Der er ikke noget som nyt gear, som kan booste ens træningsglæde. Det gælder ikke mindst de trådløse in-ear-høretelefoner fra Jabra, som er perfekte til træning.

For det første er de 100 procent trådløse, så du slipper for irriterende ledninger. Lyden er skarp, bassen er i top, og via den tilhørende app kan du bruge equalizeren til at designe lyden, så den passer til dig og dine omgivelser. Derudover sidder de fantastisk i øret, så du ikke skal kravle rundt efter dem på gulvet i fitnesscenteret eller i græsset langs landevejen, hvis du træner ude.

Headsettet har fem timers spilletid på en fuld opladning. Og hvis de løber tør for strøm, kan du oplade dem to gange i det medfølgende etui. Etuiet er endda udstyret med en hurtiglader-funktion, så du på 15 minutter får 1,5 times ekstra spilletid.
Du behøver ikke at finde din telefon frem for at skifte musiknummer. Det klares direkte på høretelefonerne, hvor du også kan ændre volumen og tag imod opkald. Sættet har fire indbyggede mikrofoner, så du kan tale med folk, selvom det blæser om ørene på dig. Høretelefonerne er modstandsdygtige overfor sved, regn og støv, så der er ingen undskyldning for at blive hjemme, hvis vejret er dårligt.

I samarbejde med Jabra udlodder vi lige nu et par af de lækre høretelefoner. Alt, hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på nedenstående spørgsmål.  

Konkurrencen afholdes af Aktiv Træning. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 39 10 30 18. Konkurrencen løber i perioden 17. august til 1. oktober 2018, og der udloddes 1 præmie. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på telefon, når konkurrencen er afsluttet den 1. oktober 2018. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen inden for 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik


Hvor lang er afspilningstiden på en enkelt opladning?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: