Fakta: Kompakt mobiltelefon med 20-MP-kamera. 4,6" skærm. Batteritid: op til 2 dage.

Robust, flot og lynhurtig

Sony Xperia Z3 Compact er robust og hurtig og fremragende som træningsmobil.

## Sony Xperia Z3 Compact | |

Plus: Flot design, mange kræfter, mere robust, end den ser ud.

Minus: Høj pris for en kompakt telefon. Mange præinstallerede apps.

Pris: 2.999 kr.

Konklusion: Der findes mere robuste og træningsegnede mobiler derude, men så går det ofte ud over design og power. Sonys mobil her er et flot kompromis med masser af ydeevne og et solidt ydre.

www.sony.com

Sony Xperia Z3 Compact er en fremragende træningstelefon. Og det er den primært, fordi den er en fremragende telefon.

Det kompakte ydre rummer en gang meget potent hardware, der ikke lader de dyreste flagskibstelefoner fra Apple og Samsung meget efter. Superhurtig processor, masser af ram og et kamera på hele 20 megapixels. Derudover er designet lækkert. Finishen er flot med rundede kanter, aluknapper og ekstrahærdet glas på for- og bagside. Enkelt uden at være kedeligt.

Det, der gør telefonen særlig træningsegnet, er, at den trods det elegante design er ret robust. Vi brugte telefonen på endog meget regntunge MTB-ture, og den har klaret både vand og mudder uden hverken at drukne eller blive ridset. Derudover er skærmstørrelsen på 4,6" perfekt til træningsbrug. Den betyder, at telefonen er relativt let, glider ned i de fleste lommer og ikke føles som et smørebræt i bukserne.

Og så fortjener batteritiden ros. Op til 2 dage går der mellem ladningerne. Derudover har telefonen en ultrabatteribesparende indstilling. Med den slået til har batteriet holdt i 10 dage!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: