JBL Xtreme 3

Den medfølgende strop gør det nemt at bære højttaleren og også hænge den fra fx et træ.

© Foto: jbl.com

Vi har testet JBL Xtreme 3

JBL's seneste udgave af Xtreme-serien har en stor lyd, lille størrelse - men lyden kan godt mangle lidt detaljer. Højttaleren har USB- og USB-C-udgang og fungerer således som powerbank, så du kan lade fx telefonen.

21. september 2021 af Redaktionen

JBL Xtreme 3

Pris: 2.299 kr.
Hvad: Kraftig Bluetooth-højttaler til udetræning mv. 30 x 13,5 cm. 2 kg.

Info: jbl.com 

Hvis der er noget, corona har lært os, så er det at flytte fitnesstræningen udenfor. Aldrig er der blevet svunget så mange kettlebells og lavet så mange squats i det fri som det seneste års tid. Træning og især den højintense cirkel- eller crossfitudgave fungerer bare bedst, hvis der er høj musik til, og det leverer JBL’s transportable Bluetooth-højttaler i den grad. Xtreme 3 er en kraftig og robust Bluetooth-højttaler, der tåler regn og rusk og at blive tabt fra anseelig højde. 


Den har en god 360-graders lyd og spiller højt nok til at kunne høres på selv et relativt stort og vindblæst område. Det er dog ikke nuanceret lyd, der kommer ud af den store højttaler. Fokus er på volumen og bas, og den egner sig klart bedre til hårdtpumpet uptempo-musik end klassiske symfonier. Batteritiden på 15 timer og den stabile Bluetooth-forbindelse kan man ikke klage over.

Konklusion

Stor lyd. Kraftig bas. Robust, holdbar og velbygget. God Bluetooth-forbindelse. 

÷ Lyden savner lidt detaljer.

Stjerner: 5/6

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: